Pereiti prie pagrindinio turinio

Tavo pagrindinis vadovas
Kaip pasirinkti tinkamus marškinius

Tavo pagrindinis vadovas Kaip pasirinkti tinkamus marškinius
Kaip pasirinkti tinkamus marškinius64

Atrakink marškinių kodą

Sakoma, kad apsirenk taip, kokį darbą nori dirbti. Tinkami marškiniai tau padės tai padaryti. Pirmiausia, prigludimas. Ploni, tiesūs ar patogaus kirpimo? Toliau nepamiršk medžiagos. Geri medvilniniai marškiniai yra pralaidūs orui, patvarūs ir patogūs, todėl puikiai tinka dėvėti kasdien. Kalbant apie spalvą, balti marškiniai yra klasika, tinkanti prie kiekvieno kostiumo, tačiau gali rinktis ir švelnius mėlynos, žalios ar rožinės spalvos atspalvius. Visi šie elementai vaidina svarbų vaidmenį kuriant tobulą marškinių garderobą. Pasinerk į mūsų vadovą ir atrask marškinių žaidimo įvaldymo meną.

Siauras prigludęs kirpimas

Šiuolaikiniam vyrui, kuriam svarbu atrodyti stilingai, sukurti siauri prigludę marškiniai. Jie lengvai išryškins tavo figūrą ir užtikrins nevaržomą judėjimą. Siauro kirpimo marškiniai lengvai dėvimi po megztiniais, švarkais ar striukėmis. Nesvarbu, ar turi svarbų susitikimą, ar dalyvauji renginyje, šie marškiniai tinka tiems, kurie vertina elegantišką išvaizdą.

null iš , spalva –
Tavo pagrindinis vadovas Kaip pasirinkti tinkamus marškinius

Įprastas kirpimo variantas

Įprasto kirpimo marškiniai yra tiesaus ir patogaus kirpimo, todėl jie yra universalus pasirinkimas kasdieniam dėvėjimui. Klasikinio silueto marškiniai yra tinkamos apimties ties krūtine ir liemeniu – nei per daug aptempti, nei per daug laisvi. Dėl nesenstančios ir tvarkingos išvaizdos marškinius galima lengvai apsivilkti arba pasipuošti bet kokia proga. Be to, jis puikiai tinka visų kūno formų ir dydžių vyrams.

null iš OLYMP, spalva –