Pereiti prie pagrindinio turinio

Atrask savo figūros tipą

Keisk savo stilių
Esi viskas, tik ne tai, kas įprasta
Švęsk save tokią, kokia esi, nesvarbu, koks tavo amžius, forma ar dydis. Gali būti aukšta, apvalių formų ar smulkutė, turėti obuolio, kriaušės, deimanto, stačiakampio ar smėlio laikrodžio figūrą arba abi figūras vienu metu. Tavo kūnas yra unikalus, kaip ir tavo stilius.

Šis gidas padės suprasti savo figūrą ir pateiks praktinių mados patarimų, kurie gali tapti didžiausiais tavo stiliaus pokyčiais.
Ar pasiruošei pradėti?
Esi aukšta, smulkutė ar apvalių formų?
Drabužiai turi tau tikti, o ne atvirkščiai. Aukštoms, smulkioms ir apvalioms formos figūroms pritaikytos drabužių linijos užtikrina, kad tau nereikės spręsti tokių problemų kaip trumpėjančios rankovės ar kelnės, kurias reikia labai priderinti. Mūsų gidas padės tau susipažinti su plačiu gaminių, sukurtų tavo išvaizdai pabrėžti, pasirinkimu.
Aukšta Ar esi aukštesnė nei 175 cm? Atrask mūsų sukurtą aukštoms moterims skirtą mados įkvėpimą, kuris padės išreikšti savo unikalų stilių.
Smulkaus sudėjimo Ar esi žemesnis nei 165 cm? Atrask mūsų atrinktus mados įkvėpimo stilius smulkioms moterims ir atrask naujus mėgstamiausius drabužius.
Apvalesnių formų Ar tavo klubai ir krūtinė yra gerai apibrėžti? Atrask mūsų atrinktus mados įkvėpimo pavyzdžius apvalioms formoms ir atrask modelius, kurie apglėbs tavo gražius apvalumus.
Kokios yra tavo kūno formos?
Tavo kūno formos neturi nieko bendra su drabužių dydžiu, bet iš esmės priklauso nuo tavo kūno proporcijų. Dažniausiai pasitaikančios formos yra obuolio, kriaušės, deimanto, stačiakampio ir smėlio laikrodžio formos. Sužinok, kokia yra tavo figūra, ir atrask tobulus stilius, kurie išryškins tavo bruožus.
Kriaušės formos figūra Pilniausia tavo kūno dalis yra ties klubais, o viršutinė kūno dalis yra smulkesnė.
Deimanto formos figūra Viršutinė kūno dalis yra pilnesnė, pečiai platesni nei klubai ir kojos.
Obuolio formos figūra Tavo pečiai yra platesni už klubus, o liemuo – apvalesnis ir nėra labai apibrėžtas.
Smėlio laikrodžio formos figūra Turi aiškiai apibrėžtą liemenį ir maždaug vienodo pločio klubus bei krūtinę.
Stačiakampio formos figūra Tavo kūnas yra tolygios formos, o klubai yra maždaug tokio pat pločio kaip liemuo.
Radai savo porą. Kas toliau?
Atrinkome geriausiai tinkančius drabužius kiekvienai figūrai, kad galėtum džiaugtis savo individualiu stiliumi. Nesvarbu, ar ieškai naujų mėgstamų džinsų, ar įspūdingos suknelės, susipažink su mūsų įkvėpimo gidais ir rask drabužių, kurie išryškins tave tokią, kokia esi.
Geriausi džinsai tau
Geriausios kelnės tau
Geriausios suknelės tau
Geriausi marškinėliai tau
Geriausios palaidinės tau
Geriausi laisvalaikio drabužiai tau